Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Fijne en persoonlijk kraamzorg in Leeuwarden en omgeving

Wat zijn de eerste tekenen van een bevalling? Hoe werkt zo’n kraamweek eigenlijk? Wat als de voeding niet op gang komt? En hoe houd ik een huishouden draaiende met een pasgeboren baby? Het zijn allemaal vragen die waarschijnlijk door je hoofd spoken als je net hebt ontdekt dat je zwanger bent. Zeker als het je eerste kindje is, komt er dan een hoop op je af. Geen zorgen, wij bieden persoonlijke kraamzorg in Leeuwarden en omgeving. Zodat er altijd iemand in de buurt is om je bij te staan.

Direct inschrijven voor onze kraamzorg?
foto Team Leeuwarden
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Leeuwarden

Team Leeuwarden van Isis Kraamzorg staat onder andere voor je klaar in deze plaatsen:

Burgum, Deinum, Grou, Hallum, Hardegarijp, Wirdum, Sint-Annaparochie, Stiens.

Wil je zeker weten of Isis Kraamzorg ook werkzaam is bij jou in de buurt? Je kunt dit checken door je postcode onderaan de pagina in de postcodechecker in te vullen.

Altijd een kraamverzorgende in de buurt

Je weet nooit wanneer je een kraamverzorgende nodig hebt. Misschien is diegene net weg en gebeurt er iets waarbij je zijn of haar hulp nodig hebt. Vervelend! Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd iemand toegewezen krijgt die niet alleen bij je past, maar die ook in de buurt woont. Zo sta je er nooit alleen voor.

Dit is kraamzorg

Een kraamverzorgende helpt jou voor, tijdens en na de bevalling met alles wat je nodig hebt. Vooraf is dit vooral het geven van informatie over de spannende tijd waar je je middenin bevindt. Wat je mag verwachten van een kraamverzorgende bijvoorbeeld, dat is namelijk heel veel.

 

Informatie van verloskundigen

Meer informatie krijg je uiteraard van jouw persoonlijke kraamverzorgende. Daarnaast organiseren wij regelmatig bijeenkomsten, inloopspreekuren en voorlichtingen met bijvoorbeeld verloskundigen. Hier krijg je antwoord op al je vragen over zwangerschapsklachten, veilig slapen en (borst)voeding. Overigens zijn we telefonisch ook altijd bereikbaar, mocht je ons nodig hebben of ineens toch nog iets willen weten.

En…we bieden jou ook een zwangerschapscursus: de Owee! cursus, voor jou en je eventuele partner. De cursus bestaat uit zes lessen en kan op verschillende data en op verschillende locaties gevolgd worden. Je leest er alles over op de website van de zwangerschapscursus.

Na de bevalling

Zodra jouw kindje geboren is, is de kraamverzorgende er om jou en jouw baby een fijne kraamweek te bezorgen. Ze helpt je met het verzorgen van de baby, leert je heel veel over hoe je jouw baby het beste kunt leren kennen en staat je bij tijdens bijvoorbeeld het voeden.

Een pasgeboren baby heeft niet alleen impact op jou, maar ook op je gezin of de mensen waar je mee samen woont. Wij zorgen ervoor dat jullie allemaal volledig kunnen genieten van deze periode. Jouw kraamverzorgende helpt je dan ook niet alleen met de baby, maar ook met allerhande praktische zaken in huis. Zoals de schoonmaak en de was.

foto Kiezen voor Isis
lijn
De vele kleuren in het logo van Isis Kraamzorg verwijzen naar onze manier van werken: vrolijk en vol energie!

Kiezen voor Isis

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. De vele kleuren in ons logo verwijzen naar de manier waarop wij werken: vrolijk en vol energie. Op die manier werken wij samen met jou, je gezin, collega’s, verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Leeuwarden en omgeving.

Neem contact op!

Baby-uitzetlijst

Of je nu slechts een paar weken zwanger bent of de bevalling al in zicht is, het is handig om vast een aantal dingen in huis te hebben voor als jouw kindje straks ter wereld komt. Daarom hebben wij een online baby-uitzetlijst voor je gemaakt. Hierop zie je precies wat je nodig hebt na de bevalling, of je nu in het ziekenhuis of thuis bevalt. Zo ben je helemaal goed voorbereid.

De intake & meer informatie

Zodra je tussen de 22 en 24 weken zwanger bent, is het tijd om kraamzorg in te schakelen. We plannen graag een intake in Leeuwarden en omgeving met je in. Als het je eerste kindje is, komen we hiervoor bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Is het niet je eerste kindje, dan plannen we in principe een telefonische intake. Hoe dit precies in z’n werk gaat en welke informatie je van hem of haar krijgt op dat moment, lees je op deze pagina over intake kraamzorg.

Nog geen 22 weken zwanger? Geen zorgen, ook dan zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je mag altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen, zorgen of andere informatie.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt