Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050

Zwanger in Heerenveen

Zwanger en woon je in Heerenveen? Isis Kraamzorg staat voor je klaar.

Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de regio Heerenveen die jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Zoek dan niet verder. Isis Kraamzorg staat voor je klaar. Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie kindje – dat zijn unieke en mooie momenten in je leven. Dan wil je zorg die goed voelt en dichtbij is! Dit kan Isis Kraamzorg jou bieden. Wij proberen jou en je verloskundige zo goed mogelijk met de woonplaats van onze kraamverzorgende te matchen. Isis Kraamzorg staat voor een mooie en ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Neem gerust contact met ons op!
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Heerenveen

Team Heerenveen staat voor je klaar in onder andere: Heerenveen, Noordwolde, Oudehaske, Rottum, Steenwijk e.o., Terherne, Wolvega. 

Check onderaan de pagina met je postcode of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Op zoek naar een liefdevolle kraamverzorgster die in of in de buurt van Heerenveen woont? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en wij regelen de rest. Bovendien ontvang je van ons een mooi cadeau om je welkom te heten. Ben je benieuwd wat anderen van ons vinden? Lees hun ervaringen met onze zorg en overtuig jezelf: Isis Kraamzorg geeft de beste, de fijnste én de liefste kraamzorg!

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Wij staan voor je klaar, ook tijdens je zwangerschap!

Ook tijdens je zwangerschap staat Isis Kraamzorg al voor je klaar. Om te beginnen met een intakegesprek waarin de intaker al je vragen en de praktische zaken met je doorneemt. Tijdens dit gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken. In samenwerking met verloskundigen organiseren we daarnaast regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen over diverse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen. Telefonisch en per mail staan we ook altijd voor je klaar.

Wij helpen je graag!

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

De naam Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met jou, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Heerenveen en omgeving.

De naam Isis is een verwijzing naar de moedergodin van de vruchtbaarheid waarbij de vele kleuren in het logo staan voor onze manier van werken: vol energie en vrolijk!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt