Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Heerenveen? Bij Isis Kraamzorg ben je in goede handen

Zodra je ontdekt dat je zwanger bent, breekt er een bijzondere periode aan in je leven. Eentje vol spannende momenten en waarschijnlijk veel vragen, zeker als je voor het eerst een kindje krijgt. Daarom staan wij je al tijdens je zwangerschap bij. Wij bieden je persoonlijke kraamzorg in Heerenveen en omgeving, zodat je altijd iemand in de buurt hebt om op terug te vallen.

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Team Heerenveen
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Heerenveen

Team Heerenveen staat voor je klaar in onder andere:

Heerenveen, Noordwolde, Oudehaske, Rottum, Steenwijk e.o., Terherne, Wolvega. 

Check onderaan de pagina met je postcode of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats.

Wat kraamzorg is

Voor je beslist welke kraamzorg het beste bij jou past, is het natuurlijk fijn om te weten wat het allemaal precies inhoudt en wat je kunt verwachten. Dat snappen we. Daarom hebben wij alle ins en outs voor je op een rijtje gezet op onze pagina’s over kraamzorg. Hierin lees je alles over wanneer die periode begint, wat je mag verwachten en vragen van kraamverzorgende – heel veel! – en hoe de kraamweek er van dag tot dag uitziet. 

Voor, tijdens en na de bevalling

De kraamverzorgende van Isis helpt jou met alles wat je nodig hebt. Zowel voor, tijdens als na je bevalling. We geven je de mogelijkheid om verschillende bijeenkomsten, inloopspreekuren en voorlichtingen met bijvoorbeeld verloskundigen te bezoeken. Hier krijg je informatie over bijvoorbeeld zwangerschapsklachten, veilig slapen en (borst)voeding. Overigens zijn we telefonisch ook altijd bereikbaar, mocht je ons nodig hebben of ineens toch nog iets willen vragen.

Owee! zwangerschapscursus
Voorbereiden op je bevalling draagt bij aan een betere ervaring. Dat geldt  voor de bevalling zelf, maar ook voor de tijd daarna. Om die reden hebben Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg de O Wee! zwangerschapscursus ontwikkeld. De O Wee! zwangerschapscursus wordt al meer dan 10 jaar gegeven door geschoolde zwangerschapsdocenten. De Owee! zorgt ervoor dat alle deelnemers goed voorbereid zijn op de bevalling en de tijd daarna. De Owee! zwangerschapscursus is een complete cursus waarin je meer te weten komt over de bevalling, de kraamtijd en het prille ouderschap. Het zorgt ervoor dat je als aanstaande ouder(s) inzicht krijgt in verschillende onderwerpen rondom de komst van een kindje en het is daarmee een aanvulling op de kraamzorg. Check voor alle informatie de website van de Owee! cursus.

Een warm welkom

Een goed begin is het halve werk, zo luidt het gezegde. Daarom willen we er alles aan doen om jou en jouw kindje een fijne kraamweek te bezorgen. Om je daarmee nu vast te helpen, hebben wij een online baby-uitzetlijst voor je gemaakt. Hierop zie je precies wat je nodig hebt na de bevalling, of je nu in het ziekenhuis of thuis bevalt. Zo ben je helemaal goed voorbereid.

foto Kiezen voor Isis
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Kiezen voor Isis

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. De vele kleuren in ons logo verwijzen naar de manier waarop wij werken: vrolijk en vol energie.

Op die manier werken wij samen met jou, je gezin, collega’s, verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Heerenveen en omgeving.

Een kraamverzorgende voor het hele gezin

Jij bent degene die zwanger is en straks gaat bevallen, maar dit hele proces heeft ook impact op de rest van jouw gezin of de mensen waarmee je samenwoont. Zeker als het kindje er straks is. Om ervoor te zorgen dat jullie optimaal kunnen genieten van dit kleine geluk, helpt de kraamverzorgende niet alleen met jou en je pasgeboren zoon of dochter, maar ook met huishoudelijke taken. Zo kan hij of zij helpen met schoonmaken of het doen van de was.

De intake & meer informatie

Zodra je tussen de 22 en 24 weken zwanger bent, is het tijd om kraamzorg in te schakelen. We plannen graag een intake met je in. Als het je eerste kindje is, komen we hiervoor bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Is het niet je eerste kindje, dan plannen we in principe een telefonische intake. Hoe dit precies in z’n werk gaat en welke informatie je van de intaker krijgt op dat moment, lees je op deze pagina over intake kraamzorg.

Nog geen 22 weken zwanger? Geen zorgen, ook dan zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je mag altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen, zorgen of andere informatie.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt