Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Fijne en persoonlijke kraamzorg in Harlingen en omstreken

Je had misschien al een tijdje oefenweeën of harde buiken, maar dit is anders. Je hebt het meteen in de gaten; de bevalling is begonnen. Maar wat nu? En straks? Als de baby er is? Maanden leef je er naartoe. Je bent vol verwachting in verwachting, maar nu het zover is, spoken er ineens weer hele nieuwe vragen door je hoofd. Gelukkig sta je er niet alleen voor en helpen wij je met liefde die eerste periode door! Ben je op zoek naar persoonlijke kraamzorg in (de buurt van) Harlingen? Dan ben je bij Isis Kraamzorg aan het goede adres.

Neem gerust contact met ons op!
foto Isis Kraamzorg bij jou?
lijn
Kraamzorg in Harlingen

Isis Kraamzorg bij jou?

Zeker weten dat wij ook in jouw woonplaats kraamzorg leveren? Doe de postcodecheck onderaan deze pagina.

foto Altijd een kraamverzorgende in de buurt
lijn
Isis Kraamzorg in Harlingen

Altijd een kraamverzorgende in de buurt

De kraamverzorgende is de oprit amper af en je – net nog zo lief en rustig slapende – baby begint te huilen. Oké, je kunt dit. Je herhaalt in je hoofd alle tips en trucs die je gezien en geleerd hebt en bent vastberaden om je baby weer rustig te krijgen, maar wat als het niet lukt? Natuurlijk geef je niet zomaar op, maar als je alles geprobeerd hebt en de wanhoop nabij bent, schroom dan niet om je kraamverzorgende te bellen. Ook buiten werktijd staat zij in jouw kraamtijd voor je klaar en als het nodig is, komt ze gewoon naar je toe. Wij zorgen ervoor dat je altijd een kraamverzorgende uit je buurt toegewezen krijgt, zodat je er nooit alleen voor staat.

Neem contact met ons op!

Wat is kraamzorg?

Een kraamverzorgende helpt jou voor, tijdens en na je bevalling met alles wat je nodig hebt. Het is een echte vraagbaken vol informatie over de zwangerschap, bevalling en periode daarna. Wat je van een kraamverzorgende mag verwachten? Heel veel! Eigenlijk te veel om op te noemen. Een kraamverzorgende is die eerste periode je steun en toeverlaat. Hij of zij is er natuurlijk voor je baby, maar ook voor jou als kraamvrouw. Een kraamverzorgende helpt je met de verzorging en voeding van je baby, en daarnaast ook op medisch en huishoudelijk gebied.

Om je alvast wat informatie te geven, hebben wij een handig e-book over kraamzorg gemaakt. Hierin lees je wanneer kraamzorg begint, wat je mag verwachten en vragen van en aan een kraamverzorgende en hoe de kraamweek er van dag tot dag uitziet. Downloaden is vrijblijvend en gratis.

Voorlichting en informatie

Meer informatie krijg je uiteraard van jouw persoonlijke kraamverzorgende. Daarnaast organiseren wij regelmatig bijeenkomsten, inloopspreekuren en voorlichtingen met bijvoorbeeld verloskundigen. Hier krijg je antwoord op al je vragen over zwangerschapsklachten, veilig slapen en (borst)voeding. Overigens zijn we telefonisch ook altijd bereikbaar, mocht je ons nodig hebben of ineens toch nog iets willen weten.

Zodra jouw kindje geboren is, is de kraamverzorgende er om jou en jouw baby een fijne eerste periode te bezorgen. De kraamperiode duurt meestal een week en wordt daarom ook wel kraamweek genoemd. In die week wordt je geholpen met de verzorging van je baby, leer je veel over het leren kennen van je baby en krijg je hulp bij bijvoorbeeld het voeden. Of je nu borst- of flesvoeding wilt geven, onze ervaren kraamverzorgsters staan je bij en geven je tips. Ons doel? Een onbezorgde kraamweek voor jou en je gezin. Want zo’n kersvers babytje mag dan wel klein zijn, de impact is groot.

Overtuigd van onze zorg? Schrijf je dan snel en eenvoudig in elders via deze website.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt