Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Friesland West: voor jou en je gezin

Kraamzorg in Friesland West: Isis Kraamzorg is dichtbij!

Zwanger zijn en moeder worden. Dit zijn unieke momenten in je leven. Logisch dat je dan zorg wilt die vertrouwd voelt en dichtbij is! Die zorg kunnen wij je bieden! Isis Kraamzorg werkt het liefst dichtbij haar kraamgezin. Wij proberen jouw woonplaats en de woonplaats van onze kraamverzorgende zo goed mogelijk te matchen. Isis Kraamzorg is dichtbij, wij geven ook kraamzorg in Friesland west. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de buurt die je steunt tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg!

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Team Friesland West
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Friesland West

De kraamverzorgenden van Friesland West werken onder andere in:
Akkrum, Bolsward, Harlingen, Franeker, Joure, Koudum, Lemmer, Sneek, Winsum (Friesland).

Check je postcode
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Check dit dan onderaan de pagina met je postcode.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De vele kleuren in ons logo staan onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

De naam Isis Kraamzorg verwijst naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met de gezinnen, tussen collega’s en met andere zorgverleners zoals ziekenhuizen, verloskundigen en huisartsen bij jou in Friesland west.

Manier van werken
De vele kleuren in ons logo staan onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar, al tijdens je zwangerschap!

Tijdens je zwangerschap moet je een heleboel regelen om je kindje straks een warm welkom te geven. Isis Kraamzorg kan je met veel praktische zaken helpen. Tijdens het intakegesprek komen er allerlei praktische zaken aan de orde zoals het aantal uren kraamzorg dat je wilt afnemen, wat je verwacht van een kraamverzorgende etc. Al je vragen kun je tijdens dit gesprek aan de intaker stellen. Daarnaast zijn er inloopspreekuren en bieden wij allerlei voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen over onder andere veilig slapen en (borst)voeding. Wil je rechtstreeks contact met ons opnemen? Dat kan! Stel je vragen via de telefoon of via mail.

Owee! Zwangerschapscursus
Wil jij je ook voorbereiden op de bevalling? Én de tijd daarna? Onze O Wee! zwangerschapscursus helpt je bij de voorbereiding op je bevalling en de komst
van je kindje. De zwangerschapscursus, die je vanaf ongeveer week 27 van je zwangerschap volgt, is voor jou en je eventuele partner! In de cursus leer je van alles over onderwerpen als de zwangerschap, hormonen, bekken & houdingen, de bevalling, ademhaling & ontspanning, maar ook het geboorteplan, de kraamtijd en het ouderschap. Nieuwsgierig geworden? Op onze Owee! website lees je alles over de inhoud van de cursus, data, locaties en kosten.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Inschrijven
Schrijf je hier in voor onze kraamzorg. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met Isis Kraamzorg? Lees de verhalen van andere ouders en overtuig jezelf dat Isis de beste en warmste kraamzorg biedt bij jou in Friesland west.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt