Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Franeker: de beste start voor jou en je gezin!

“Wat moet ik doen als de voeding niet op gang komt? Hoe houd ik het huis op orde als de kleine er net is? En wat nou als onze baby heel veel huilt?” Wij snappen best dat je vragen hebt. Er komt tenslotte nogal wat op je af als je zwanger bent. Maar geen zorgen, Isis Kraamzorg is er voor je, ook in Franeker. Een kraamverzorgende bij jou uit de buurt ondersteunt je waar nodig en deelt met liefde al haar kennis en ervaring, zodat jij en je partner dit nieuwe avontuur vol vertrouwen aangaan.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Check je postcode
lijn
Kraamzorg in Franeker

Check je postcode

Wil je zeker weten of Isis ook werkzaam is bij jou in de buurt? Vul dan onderaan de pagina de postcodecheck in.

Isis Kraamzorg stelt jouw wensen voorop

Wij weten als geen ander hoe wonderlijk, maar óók ingrijpend een zwangerschap kan zijn. Om jou gedurende deze periode zo goed mogelijk te ondersteunen, willen we je graag beter leren kennen. Tijdens een intakegesprek nemen we al je vragen, de praktische zaken én je voorkeuren door. Jouw wensen staan altijd centraal bij onze kraamverzorgenden. Op basis van dit gesprek selecteren wij een kraamverzorgende uit de buurt van Franeker die het beste bij jou en je gezin past.

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Onze naam staat voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Franeker en omgeving.

Vrolijk en vol energie

De vele kleuren in het logo van Isis Kraamzorg verwijzen naar onze manier van werken: vrolijk en vol energie!

foto Contact met ons?
lijn
Kraamzorg In Franeker

Contact met ons?

Vragen? Onze klantenservice staat je graag te woord!

Kies je voor Isis Kraamzorg, dan kies je voor kwaliteit

“Het waren mijn helden in een emotionele kraamtijd. Ze hebben me zelfvertrouwen en rust gegeven. Fantastisch.” Al heel wat gezinnen bij jou in de buurt kozen voor Isis Kraamzorg. En dat leverde talloze, mooie ervaringsverhalen op. Onze kraamverzorgenden zijn gepassioneerd, vakbekwaam en betrokken. Hun ultieme doel? Zorgen voor een ontspannen start voor jou en je gezin. Dat doen we door je te ondersteunen voor, tijdens én na de bevalling. Daarnaast organiseren we inloopspreekuren en voorlichtingen over diverse thema’s, waaronder informatieavonden over borstvoeding, veilig slapen, zwangerschapsklachten en meer. Check onze agenda voor alle activiteiten bij jou in de buurt.

Daarnaast bieden wij ook onze Owee! zwangerschapscursus aan: een complete zesdelige cursus voor jou en je eventuele partner. Check voor alle informatie, data en locatie de website van de zwangerschapscursus.

Meld je nu aan!

Ben jij op zoek naar de liefdevolle hulp van een kraamverzorgende bij jou uit de buurt? Schrijf je dan nu makkelijk en snel in voor Isis Kraamzorg via ons online inschrijfformulier.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt