Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Drenthe: voor een warme en ontspannen start

Zoek je de beste kraamzorg in Drenthe? Dan heb je die nú gevonden!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste dagen samen met jullie kindje. Dat zijn bijzondere, intieme momenten in je leven. Dan wil je zorg die vertrouwd is en goed voelt. Isis Kraamzorg is dichtbij, ook in Drenthe. Woon je bijvoorbeeld in Hoogeveen, Assen of Emmen en ben je op zoek naar een kraamverzorgende die jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor een kraamverzorgende van het team Drenthe van Isis Kraamzorg. Voor een warme, ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Team Drenthe
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Drenthe

Team Drenthe staat voor je klaar in onder andere deze plaatsen:
Assen, Beilen, Borger, Coevorden, Emmen, Gieten, Hoogeveen, Klazienvaeen, Meppel, Nieuw-Amsterdam, Orvelte, Tynaarlo, Veenhuizen, Westerbork, Zuidlaren. 

Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan onderaan de pagina de postcode check.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg draagt de naam van de moedergodin van de vruchtbaarheid. Wij staan voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, met elkaar als collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in de regio Drenthe.

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag, ook tijdens je zwangerschap

Al tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Je moet een heleboel regelen zodat je baby straks een warm welkom krijgt. Zorg in deze maanden goed voor jezelf: zwanger zijn en bevallen is een topprestatie. Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar. Te beginnen bij het intakegesprek waarin alle praktische zaken en al jouw vragen aan de orde komen. Daarnaast organiseren we voorlichtingen over onder andere (borst)voeding en inloopspreekuren. Dit alles in samenwerking met verloskundigen. Uiteraard kun je ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Wil jij je ook voorbereiden op de bevalling? Én de tijd daarna? Dan hebben wij een complete zwangerschapscursus voor je

De O Wee! zwangerschapscursus helpt je bij de voorbereiding op je bevalling en de komst van je kindje. De zwangerschapscursus is voor jou en je partner! De zwangerschapscursus volg je vanaf ongeveer de 27ste week van je zwangerschap en behandelt diverse onderwerpen zoals de zwangerschap, hormonen, bekken & houdingen, de bevalling, ademhaling & ontspanning, maar ook het geboorteplan, de kraamtijd en het ouderschap.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Schrijf je in!
Een warme en liefdevolle start, dat wil jij natuurlijk ook. Schrijf je hier in voor onze kraamzorg en wij regelen de rest. Ben je benieuwd wat anderen van ons vinden? Heel veel gezinnen gingen jou al voor. Lees hun ervaringen met onze zorg en overtuig jezelf: Isis Kraamzorg geeft de beste, de fijnste én de liefste kraamzorg!

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt