Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Zwanger in Dokkum: een warme en ontspannen start

Kraamzorg in Dokkum: Isis Kraamzorg is dichtbij!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste dagen samen met jullie kindje. Dat zijn bijzondere, intieme momenten in je leven. Dan wil je zorg die vertrouwd is en goed voelt. En zorg die dichtbij is! We bieden kraamzorg in Dokkum. Isis Kraamzorg werkt het liefst dichtbij haar kraamgezin. Wij proberen jouw woonplaats en jouw verloskundigenpraktijk zo goed mogelijk te matchen met het vaste team van kraamverzorgenden van jouw verloskundigenpraktijk. Dat is vertrouwd voor jou en prettig voor je verloskundige én onze kraamverzorgende. Isis Kraamzorg is dichtbij, ook in Dokkum. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de buurt die jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor een kraamverzorgende van Isis Kraamzorg. Voor een warme, ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Team Dokkum-Buitenpost
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Dokkum-Buitenpost

Team Dokkum-Buitenpost staat voor jullie klaar in onder andere deze plaatsen:
Anjum, Buitenpost, Damwâld, Dokkum, De Westereen, Ferwert, Holwerd, Kollum, Metslawier, Marrum, Rinsumageest, Ternaard.

Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg draagt de naam van de moedergodin van de vruchtbaarheid. Wij staan voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, met elkaar als collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in de regio Dokkum.

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Neem contact met ons op!

Vanaf het begin van je zwangerschap staan we al voor je klaar!

Al tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Je moet een heleboel regelen zodat je baby straks een warm welkom krijgt. Zorg in deze maanden goed voor jezelf: zwanger zijn en bevallen is een topprestatie. Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar. Dat begint al bij het intakegesprek. We komen dan bij je thuis om allerlei praktische zaken met je te bespreken, zoals jouw verwachtingen en het aantal uren kraamzorg. Uiteraard is er tijdens de intake ook ruimte voor al je vragen.

Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen. Denk bijvoorbeeld aan voorlichtingen over veilig slapen en (borst)voeding. Ook hebben wij een eigen zwangerschapscursus: de Owee! cursus, die je vanaf de 27ste week van je zwangerschap kun volgen.  Al je vragen over zwangerschap, bevalling en kraamtijd kun je uiteraard ook rechtstreeks aan ons stellen.

Wij helpen je graag!

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Een warme en liefdevolle start, met een kraamverzorgende als steun en toeverlaat die in de regio Dokkum woont. Dat wil jij natuurlijk ook. Schrijf je hier in voor onze kraamzorg en wij regelen de rest. Ben je benieuwd wat anderen van ons vinden? Heel veel gezinnen gingen jou al voor. Lees hun ervaringen met onze zorg en overtuig jezelf: Isis Kraamzorg geeft de beste, de fijnste én de liefste kraamzorg!

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt