Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Coevorden: voor het hele gezin

Ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg in Coevorden? Isis Kraamzorg staat voor je klaar.

We hebben altijd een kraamverzorgende beschikbaar die er voor jou is tijdens en na je bevalling.De kraamverzorgster helpt jullie op weg door mee te helpen met de baby, maar ook met de dagelijkse werkzaamheden in huis. Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie baby; het zijn bijzondere momenten in je leven. Dan wil je zorg die goed en dichtbij is, zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze periode. Dat kan. Isis Kraamzorg zorgt voor een mooie en ontspannen start voor het hele gezin.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Team Drenthe
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Drenthe

Team Drenthe staat voor je klaar in onder andere: Coevorden, Beilen, Borger,  Emmen, Gieten, Hoogeveen, Meppel, Klazienvaeen, Nieuw-Amsterdam, Orvelte, Tynaarlo, Veenhuizen, Westerbork, Zuidlaren. 

Check onderaan de pagina met je postcode of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

De naam Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met jou, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Coevorden en omgeving.

De naam Isis is een verwijzing naar de moedergodin van de vruchtbaarheid waarbij de vele kleuren in het logo staan voor onze manier van werken: vol energie en vrolijk!

Wij staan voor je klaar tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd, staat onze kraamverzorgster voor je klaar. Om te beginnen met een intakegesprek waarin we al je vragen, praktische zaken en voorkeuren met je doornemen. Wij vinden het belangrijk dat jouw kraamverzorgende goed bij jou past. Om dat te realiseren brengen we al jullie wensen in kaart om zo de best mogelijke match tussen jou/jullie als aanstaande ouder(s) en onze kraamverzorgende te vinden.

Voorlichtingen
In samenwerking met verloskundigen organiseren we daarnaast regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen over diverse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen. Uiteraard staan we ook altijd telefonisch en per mail voor je klaar, zo heb je altijd kraamzorg bij jou in de buurt.

Zwangerschapscursus
De O Wee! zwangerschapscursus helpt je bij de voorbereiding op je bevalling en de komst van je kindje. De zwangerschapscursus is voor jou en je partner! Je kunt de zwangerschapscursus volgen  vanaf ongeveer de 27ste week van je zwangerschap. In de cursus leer je alles over je zwangerschap, hormonen, bekken & houdingen, de bevalling, ademhaling & ontspanning, maar ook het geboorteplan, de kraamtijd en het ouderschap. De cursus volg je samen met je eventuele partner. Lees alles op de speciale website van de Owee! cursus.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Ben je op zoek naar een liefdevolle kraamverzorgster in Coevorden of daar in de buurt? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en wij regelen de rest voor jou.  Meer weten over wat anderen van ons vinden? Lees hun ervaringen met onze zorg.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt