Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050

Zwanger in Coevorden

Zwanger en woon je in Coevorden? Isis Kraamzorg staat voor je klaar.

Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in Coevorden die je bijstaat tijdens je bevalling en in de kraamtijd?  Isis Kraamzorg staat voor je klaar. Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie baby, zijn bijzondere momenten in je leven. Dan wil je zorg die goed en dichtbij is! Dit kan Isis Kraamzorg jou bieden. Isis Kraamzorg staat voor een mooie en ontspannen start voor het hele gezin!

Neem gerust contact met ons op!
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Drenthe

Team Drenthe staat voor je klaar in onder andere: Coevorden, Beilen, Borger,  Emmen, Gieten, Hoogeveen, Klazienvaeen, Meppel, Nieuw-Amsterdam, Orvelte, Tynaarlo, Veenhuizen, Westerbork, Zuidlaren. 

Check onderaan de pagina met je postcode of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Op zoek naar een liefdevolle kraamverzorgster die in of in de buurt van Coevorden woont? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en wij regelen de rest. Na inschrijving ontvang je een prachtig cadeau. Meer weten over wat anderen van ons vinden? Lees hun ervaringen met onze zorg.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Wij staan voor je klaar tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd, staat Isis Kraamzorg voor je klaar. Om te beginnen met een intakegesprek waarin de intaker al je vragen, praktische zaken en voorkeuren met je doorneemt. Wij vinden het belangrijk dat jouw kraamverzorgende goed bij jou past. Om dat te realiseren zetten wij de Matchmaker Zorg in: een programma dat de best mogelijke match tussen jou/jullie als aanstaande ouder(s) en onze kraamverzorgende realiseert.

In samenwerking met verloskundigen organiseren we daarnaast regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen over diverse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen. Telefonisch en per mail staan we ook altijd voor je klaar.

Wij helpen je graag!

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

De naam Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met jou, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Heerenveen en omgeving.

De naam Isis is een verwijzing naar de moedergodin van de vruchtbaarheid waarbij de vele kleuren in het logo staan voor onze manier van werken: vol energie en vrolijk!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt