Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Grouw: Isis Kraamzorg is dichtbij

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Je gaat een bijzondere en soms hectische periode tegemoet. Heb je al kraamzorg geregeld? Isis Kraamzorg staat tijdens de bevalling en in de kraamtijd voor je klaar. Wij bieden persoonlijke kraamzorg aan in Grouw en omgeving (waaronder de plaatsen Jinsum, Akkrum en Rauwerd) en streven naar een vaste kraamverzorgende tijdens je kraamtijd. Van helpen met en tips geven over de verzorging van je/jullie baby tot aan de dagelijkse werkzaamheden in huis, wij zorgen ervoor dat jij en je gezin optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Isis Kraamzorg in Grouw
lijn
Kraamzorg in Grouw

Isis Kraamzorg in Grouw

Wat verwacht je van de kraamzorg en wat zijn jouw/jullie wensen voor de kraamweek? Hoeveel uren kraamzorg krijgen we? En hoe zit het met de vergoeding van kraamzorg? Deze en  nog veel meer vragen komen aan bod tijdens een intakegesprek die je tussen week 21 en 25 van je zwangerschap krijgt. Tijdens de intake nemen we al jouw/jullie vragen en voorkeuren en praktische zaken rond de kraamweek door. Wij streven ernaar een kraamverzorgende te vinden die bij jullie en jullie situatie past: kraamzorg op maar voor jou en je gezin!

Waarom Isis Kraamzorg in Grouw?

Isis Kraamzorg werkt nauw samen met verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Grouw en omgeving.

We organiseren regelmatig voorlichtingen. Denk aan informatieavonden over borstvoeding. Check onze agenda voor alle activiteiten bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch en per mail bij ons terecht voor al je vragen

Naast voorlichtingen, biedt Isis Kraamzorg ook een complete, zesdelige zwangerschapscursus: de Owee! cursus. Je volgt deze cursus vanaf ongeveer week  27 van je zwangerschap. Ook je eventuele partner is van harte welkom tijdens de cursus. Check de speciale Owee! zwangerschapscursus website voor alle informatie: inhoud  van de cursus, locaties, data en kosten.

Schrijf je nu in voor Isis Kraamzorg in Grouw!

Ben je overtuigd van de kwaliteit van onze kraamzorg? Meld je dan snel en makkelijk aan via ons online inschrijfformulier.

Graag verwelkomen we jou als klant van Isis Kraamzorg!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt