Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Gorredijk: voor jou en je gezin

Kraamzorg Gorredijk: Isis Kraamzorg is in de buurt

Zwanger zijn en ouder(s) worden. Dit zijn unieke momenten in je leven. In deze bijzondere tijd wil je zorg vertrouwd voelt en dichtbij is! Die zorg kan Isis Kraamzorg je bieden. Wij werken het liefst dichtbij onze klanten en proberen jouw woonplaats en die van onze kraamverzorgende zo goed mogelijk te matchen. Isis Kraamzorg geeft kraamzorg in Gorredijk en omgeving waaronder de plaatsen Terwispel, Jubbega, Lippenhuizen, Tijnje en Oudehorne. Zoek je een kraamverzorgende in de buurt die je steunt tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg!

Al ingeschreven voor kraamzorg?

Wij staan voor je klaar, tijdens je zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd!

Isis Kraamzorg kan je met veel praktische zaken helpen, tijdens je zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Tijdens het intakegesprek komen er allerlei praktische zaken aan de orde zoals het aantal uren kraamzorg dat je wilt afnemen, wat je verwacht van een kraamverzorgende etc. Vergeet tijdens deze intake ook niet al je vragen aan de intaker stellen.

Voorlichting en cursus
Wij bieden daarnaast allerlei voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen over onder andere (borst)voeding.

Owee! Zwangerschapscursus
Wil jij je ook voorbereiden op de bevalling? Én de tijd daarna? Onze eigen O Wee! zwangerschapscursus helpt je bij de voorbereiding op je bevalling en de komst van je kindje. De zwangerschapscursus, die je vanaf ongeveer week 27 van je zwangerschap volgt, is voor jou en je eventuele partner! In de cursus leer je van alles over onderwerpen als de zwangerschap, hormonen, bekken & houdingen, de bevalling, ademhaling & ontspanning, maar ook het geboorteplan, de kraamtijd en het ouderschap. Nieuwsgierig geworden? Op onze Owee! website lees je alles over de inhoud van de cursus, data, locaties en kosten.

Ondersteuning tijdens je bevalling en kraamtijd
Tijdens je bevalling wordt je in de eerste plaats ondersteund door je verloskundige. Hij of zij wordt geholpen door de kraamverzorgende van Isis Kraamzorg. In de kraamtijd houdt onze kraamverzorgende de gezondheid van moeder en kind in de gaten en geeft voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en voeding (borst- en kunstvoeding. Ook zorg voor een goede hygiëne is één van de aandachtspunten van onze kraamzorg. Denk hierbij aan het verschonen van de bedden (kraambed en bedje van je kindje), het sanitair, stofzuigen en de was doen. Eventuele broertjes en zusjes worden ook betrokken bij de zorg voor hun nieuwe broertje of zusje. Daarnaast zorgt onze kraamverzorgende voor voldoende rust en ontspanning in het gezin.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Inschrijven
Schrijf je hier in voor onze kraamzorg. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met Isis Kraamzorg? Lees de verhalen van andere ouders en overtuig jezelf dat Isis de beste en warmste kraamzorg biedt bij jou in Gorredijk.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

foto Isis Kraamzorg: vruchtbare samenwerking
lijn
Isis Kraamzorg: energiek, warm en vrolijk!

Isis Kraamzorg: vruchtbare samenwerking

Isis Kraamzorg verwijst naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Wij staan voor een vruchtbare samenwerking met de gezinnen, tussen collega’s en met andere zorgverleners zoals ziekenhuizen, verloskundigen en huisartsen bij jou in Gorredijk.

De vele kleuren in ons logo staan onze manier van werken: energiek, warm en vrolijk!

Neem contact met ons op

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt