Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Burgum

Isis Kraamzorg is dichtbij, ook bij jou in Burgum!

Op zoek naar een kraamverzorgende in Burgum die je bijstaat tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Isis Kraamzorg werkt  dichtbij haar kraamgezin. Wij proberen jouw woonplaats en de woonplaats van onze kraamverzorgende zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zodat sis Kraamzorg dichtbij is, ook in en om Burgum zoals Hardegarijp, Garijp, Veenwouden en Sumar. Isis Kraamzorg staat voor een warme, ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De warmte van Isis Kraamzorg in Burgum

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg is vernoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid en staat daarom ook voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, en met andere collega’s in de geboortezorg zoals verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen.

De kleuren in ons logo staan symbool voor energiek en vrolijk: onze manier van werken!

Neem contact op!

Wij staan als voor je klaar tijdens je zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar. Dat begint al bij het intakegesprek. We komen dan bij je thuis om allerlei praktische zaken met je te bespreken zoals jullie wensen en het aantal uren kraamzorg. Uiteraard is er tijdens de intake ook voldoende ruimte voor al jouw/jullie vragen. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen. Denk bijvoorbeeld aan voorlichtingen over  borstvoeding. Uiteraard zijn we tijdens je zwangerschap ook telefonisch en per e-mail te bereiken om al je vragen te beantwoorden.

Wij helpen je graag, tijdens je zwangerschap en je kraamtijd!

Owee! cursus: een complete zwangerschapscursus

De Owee! zwangerschapscursus is een complete zwangerschapscursus als voorbereiding op de bevalling en kraamtijd. In zes bijeenkomsten krijg je als aanstaande ouder(s) inzicht in verschillende onderwerpen rondom de komst van een kindje en het is daarmee een aanvulling op de kraamzorg. Je eventuele partner is ook van harte welkom. Check voor alle ins en outs, data, kosten en hoe je je kunt opgeven, onze Owee! zwangerschapscursus website.

De bevalling en kraamtijd

Tijdens je bevalling word je ondersteund door professionals. Dit is in de eerste plaats je verloskundige. De kraamverzorgende van Isis Kraamzorg ondersteunt de verloskundigew.

Thuis bevallen of in het ziekenhuis: onze kraamverzorgende is er voor jullie!

Tijdens de kraamtijd staat onze kraamverzorgende voor je klaar:

  • Ze beoordeelt met een deskundig oog de gezondheid van jou en je baby en verwijst door naar of overlegt met andere geboortezorg collega’s indien nodig.
  • De kraamverzorgende past de zorg aan op jullie wensen.
  • Ze geeft goede tips en adviezen over de verzorging en gezondheid van jou en je baby.
  • Ook ondersteuning tijdens het geven van borst- en flesvoeding behoort tot de taken van onze kraamverzorgende.
  • Hulp bij huishoudelijke taken, zodat je weer op krachten kunt komen, is ook een taak van de kraamverzorgende tijdens jouw kraamtijd.
  • Het uiteindelijke doel van de kraamzorg is ervoor zorgen dat je/jullie na de kraamtijd zelfstandig voor je/jullie baby kan/kunnen zorgen.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Isis Kraamzorg wil je/jullie als ouder(s) een warme en liefdevolle start geven, met een kraamverzorgende als steun en toeverlaat  in of in de buurt van Burgum. Schrijf je in voor onze kraamzorg en wij regelen de rest. Op onze Facebookpagina lees je meer over ervaringen van andere gezinnen met Isis Kraamzorg.

Zien we jou snel?

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt