Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Bolsward? Bij Isis Kraamzorg staan we voor je klaar

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Er breekt er een bijzondere periode aan in je leven. Een periode met spannende momenten waarin je waarschijnlijk met veel vragen komt te zitten, zeker als het je eerste kindje is. Daarom staat Isis Kraamzorg al tijdens je zwangerschap voor je klaar. Wij bieden je kraamzorg in Bolsward en omgeving, zodat je altijd iemand in de buurt hebt die je kan ondersteunen.

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Isis Kraamzorg in Bolsward en omgeving
lijn
Isis Kraamzorg voor jou en je gezin

Isis Kraamzorg in Bolsward en omgeving

Naast Bolsward staat het team Friesland West van Isis Kraamzorg voor je klaar in onder andere:

Nijland, Wommels, Witmarsum, Tjerkwerd, Waaksens en Schettens.

Wat is kraamzorg?

Voor je beslist welke kraamzorg  het beste bij jou past, is het natuurlijk fijn om te weten wat kraamzorg precies inhoudt en wat je kunt verwachten. Logisch. Daarom hebben wij alle informatie voor je op een rijtje gezet op onze pagina’s over kraamzorg. Hierin lees je alles over onder andere wanneer de kraamzorgperiode begint, wat je mag verwachten van je kraamverzorgende, hoe de kraamweek eruit ziet en hoeveel uren kraamzorg je krijgt. 

Kraamzorg Bolsward: voor, tijdens en na de bevalling

De kraamverzorgende van Isis helpt jou voor, tijdens als na je bevalling. We bieden je de mogelijkheid om verschillende bijeenkomsten en voorlichtingen met bijvoorbeeld verloskundigen te bezoeken. Hier krijg je informatie over bijvoorbeeld borstvoeding. Overigens zijn we telefonisch ook altijd bereikbaar, mocht je ons nodig hebben of iets willen vragen.

Owee! zwangerschapscursus
Voorbereiden op je bevalling zorgt voor een betere ervaring. Dat geldt voor de bevalling, maar ook voor de kraamtijd. Daarom n hebben Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg de O Wee! zwangerschapscursus ontwikkeld. De cursus wordt al meer dan 10 jaar gegeven door geschoolde zwangerschapsdocenten en is een complete cursus waarin je meer te weten komt over de bevalling, de kraamtijd en het ouderschap. Door het volgen van de zwangerschapscursus krijg je als aanstaande ouder(s) inzicht in verschillende onderwerpen rondom de komst van je kindje en daarmee is het een mooie aanvulling op de kraamzorg. Check voor alle inhoudelijke informatie, kosten en opgeven de website van de Owee! cursus.

Baby uitzetlijst

Wij willen er alles aan doen om jou en jouw kindje een fijne kraamweek te bezorgen. Om je daarmee nu vast te helpen, hebben wij een baby-uitzetlijst voor je gemaakt. Hierop zie je precies wat je nodig hebt na de bevalling, of je nu in het ziekenhuis of thuis bevalt. Zo ben je goed voorbereid.

foto Kiezen voor Isis kraamzorg
lijn
Isis Kraamzorg

Kiezen voor Isis kraamzorg

Isis Kraamzorg verwijst naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Ons logo met de vele kleuren staat symbool voor de manier waarop wij werken: vrolijk en vol energie.

Op die manier werken wij  samen met jou, je gezinsleden, verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Bolsward en omgeving.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt