Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Voorlichting hechting en babyverzorging

Omdat je kindje helemaal afhankelijk van jullie is bestaat haar leven in de eerste weken slechts uit slapen en door jullie verzorgd worden.

Je verzorgt haar door haar op de juiste manier op te pakken en vast te houden, door haar tijdig te verschonen, haar temperatuur te bewaken, te zorgen dat zich met haar scherpe nageltjes niet kan bezeren, door haar te troosten als ze huilt, door haar te voeden als ze honger heeft.

Alles wat je doet staat in het teken van voor haar zorgen. In deze voorlichting lopen we de babyverzorging stap voor stap door, heel praktisch, met een levensechte pop, een badje en een aankleedkussen. In de online voorlichtingsavonden zullen deze er iets anders uit komen te zien.

Ook wordt in deze voorlichting hechting behandeld. Want een goede hechting is een sterke factor voor hoe jouw kindje zich zal ontwikkelen. Maar ook is het de basis voor de relatie tussen jou  en jullie als ouder, en je kind.

De digitale voorlichting gaat via ZOOM en is gratis. De voorlichting is van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur en wordt verzorgd door een voorlichter van Remedica: https://remedica.nl/moeder-baby-kind

Je kunt je opgeven via onderstaand aanmeldingsformulier.

Aanmelden activiteit

  • DD slash MM slash JJJJ

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt