De kraamzorg die bij jou past

De juiste match met je kraamverzorgende
Kraamzorg voor het hele gezin: Klanten geven een 9,5
Contract met alle verzekeraars
Een warme en ontspannen start voor jou en je gezin

Wij zijn er voor jou en je gezin

Wij bieden kraamzorg voor jou en je gezin. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling.

Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een warme en ontspannen start! Daarnaast zorgen wij ervoor dat je/jullie de juiste match met je kraamverzorgende hebt/hebben dankzij de Matchmaker Zorg.

Schrijf je nu in en ontvang een welkomstcadeau!

En meld je aan voor de zwangerschapsmail. Met elke week het laatste nieuws, tips en handige informatie over je zwangerschap in je mailbox!

Inschrijven voor kraamzorg
10
21 mei 2020

“Fijne kraamverzorgster, voelde precies aan wat wij nodig hadden qua zorg en vroeg iedere dag naar onze wensen. We konden met alle vragen terecht en ze liet ons vooral lekker onze gang gaan terwijl zij rustig observeerde. Alles om ons heen draaide door en ondanks de corona maatregelen, hebben wij de kraamweek als zeer fijn en vertrouwd ervaren.”

Zorgkaart Nederland
10
22 mei 2020

“Heel tevreden. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Ook hele goede begeleiding bij borstvoeding.”

Zorgkaart Nederland
8,9
29 mei 2020

“Ik ben erg tevreden over Isis. Fijne organisatie, duidelijke en vriendelijk in de omgang. Dit geldt voor kantoor en de kraamverzorgster zelf. Erg prettig ervaren!”

Zorgkaart Nederland
9,5
9 april 2020

“Fijne organisatie die duidelijk is en afspraken na komt. Ook is er veel informatie op hun website te vinden en nemen ze alle tijd voor je als je vragen hebt.”

Zorgkaart Nederland
10
26 maart 2020

“Zeer tevreden over de 2 kraamverzorgenden van ISIS die ons als nieuwbakken ouders op weg hebben geholpen. De zorg was erg persoonlijk en goed afgestemd op onze behoefte. Oprechte aandacht en betrokkenheid.”

Zorgkaart Nederland
10
13 maart 2020

“Wij zijn zeer tevreden over de kraamzorg van Isis. Vriendelijke, hardwerkende, fijne kraamverzorgsters die goede uitleg geven over borstvoeding en de verzorging van de baby. Ook werden huishoudelijke taken goed uitgevoerd. De dienstverlening was super!”

Zorgkaart Nederland
9
12 maart 2020

“Tijdens de kraamweek zijn wij als nieuwe ouders erg goed begeleid, geadviseerd en ondersteund door de kraamverzorgende. Wij raden Isis Kraamzorg zeker aan.”

Zorgkaart Nederland

Tevreden moeders en gezinnen

Hier doen wij het voor. Klanten geven ons een 9,5 en 98% beveelt ons aan bij anderen!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt