Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Vacature praktijkopleider

Ben jij de enthousiaste en inspirerende praktijkopleider die wij zoeken? Ben je voor 24 uur per week beschikbaar? Lijkt het je leuk om dagelijks bezig te zijn met verschillende taken zoals het coördineren van de beroepspraktijkvorming, het begeleiden en beoordelen van nieuwe medewerkers, bieden van ondersteuning aan werkbegeleiders en het geven van advies aan de managers? Dan is dit precies wat voor jou. Lees snel verder!

Organisatie 
Bij onze organisaties, Kraamzorg Het Groene Kruis, Isis Kraamzorg en BabythuisZorg, werken bijna 400 medewerkers samen om iedere dag weer de beste kraamzorg aan te bieden. Wij verlenen kraamzorg en BabythuisZorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel waarin wij nauw samenwerken met verloskundigen, gynaecologen, ziekenhuizen, JGZ/GGD en gemeenten.

Wat ga je doen?

 • Je bent samen met jouw directe collega’s verantwoordelijk voor een goed leerklimaat binnen onze organisatie.
 •  Je bent de spil tussen leerlingen, werkbegeleiders, leidinggevenden en onderwijsinstellingen.
 • Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers, studenten en stagiaires de leerdoelen binnen zijn of haar mogelijkheden behaalt.
 •  Je bent verantwoordelijk voor de werkkleding zoals de inkoop, contact met leverancier bij problemen en vervanging etc.
 • Je controleert de zorgdossiers.
 • Je zorgt voor de uitvoering van het leerling-, stage- en opleidingsbeleid.
 • Je denkt mee bij het ontwikkelen van scholingen en bij het maken van e-learnings.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde zorggerelateerde (minimaal MBO 3) opleiding, aangevuld met een opleiding praktijkopleider of je bent bereid de opleiding tot praktijkopleider te volgen.
 •  Je hebt tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht en kunt goed luisteren.
 • Je houdt je vakkennis up-to-date en bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 • Je  haalt energie uit het opleiden, begeleiden en beoordelen van de leerling kraamverzorgenden en stagiaires.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van (kraam)zorg en werkbegeleiding.
 • Je weet je passie voor de geboortezorg enthousiast over te brengen aan onze leerlingen en stagiaires.
 • Je werkt nauwkeurig en bekijkt je werk met een kritische blik.

Wat kan jij van ons verwachten?
Wij bieden jou de mogelijkheid om een opleiding tot praktijkopleider via ons te volgen. Je komt in een team terecht met twee andere collega’s. Het is een team waar een open sfeer heerst, veel samengewerkt wordt en elkaar ondersteunt waar nodig is. Je standplaats is Groningen. Thuiswerken is ook mogelijk.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld middels de CAO Kraamzorg en de functie is ingeschaald in FWG 40 of 45, afhankelijk van je opleiding. In opleiding is dit tussen de  € 2.332,08 en € 3.247,65 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Na het behalen van je opleiding en afhankelijk van je ervaring, is dit tussen de € 2.943,46 en maximaal € 3.3568,18 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). In eerste instantie betreft het een tijdelijk contract voor 1 jaar.

Nieuwsgierig? 
Ben je nieuwsgierig geworden maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Organisatie & Opleiding via telefoonnummer 050-366 64 22. Meteen enthousiast? Dan nodigen we je uit om op je eigen creatieve wijze te solliciteren. We ontvangen je sollicitatie en CV graag uiterlijk 25 februari 2024 via de link solliciteren hieronder.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek en een assessment.

Solliciteren

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt