Over Isis Kraamzorg

Ons beeldmerk staat symbool voor onze manier van werken. Isis is de moedergodin van de vruchtbaarheid, wij staan voor een vruchtbare samenwerking met elkaar en met de gezinnen die we verzorgen. De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken:
energiek, vrolijk en blij.

Isis Kraamzorg

Het team van Isis Kraamzorg bestaat uit meer dan 100 kraamverzorgenden. We geven kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en een deel van de provincie Overijssel. Check in de regiokiezer of we zorg verlenen bij jou in de buurt.

Isis Kraamzorg staat voor....

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. Isis Kraamzorg is een organisatie met deskundige kraamverzorgenden. Wij streven naar één kraamverzorgende uit het team uit de buurt van het gezin. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin. De baby krijgt een liefdevolle start van zijn of haar leven. De eventuele broertjes en zusjes worden bij de zorg van de baby betrokken en er is ook tijd om leuke dingen te doen. Ieder gezin voelt zich thuis bij Isis Kraamzorg!

Klantgericht en flexibel

Wij gaan nooit uit van standaard kraamzorg. Elke moeder, elk gezin, elke zwangerschap, elke bevalling en elke baby is anders. Wij vinden dat goede kraamzorg met niet-standaard situaties om moet kunnen gaan. Onze kraamverzorgenden doen hun werk met veel plezier, zijn uiterst vakbekwaam en werken klantgericht. Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, warm contact, thuis voelen en flexibel.

Werkgebied

Isis Kraamzorg verleent kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland,  Drenthe en Overijssel. We werken nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen.