Kwaliteit

Isis Kraamzorg hecht veel waarde aan kwaliteit en uiteraard aan de tevredenheid van jullie als klanten!

Kwaliteit voorop

Onze medewerkers zijn gediplomeerde kraamverzorgenden. Daarnaast verzorgt Isis Kraamzorg regelmatig bijscholingen om de kennis en kunde op peil te houden. Isis Kraamzorg is in het bezit van het HKZ-kwalifiteitscertificaat en het WHO/Unicef Certificaat Zorg voor Borstvoeding. Hiermee kunnen onze medewerkers moeders die graag borstvoeding willen geven, professionele ondersteuning bieden. 

Over het HKZ certificaat

Het HKZ-certificaat staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Met het behalen van dit certificaat laten we zien dat wij als organisatie de zaken goed op orde hebben, dat jij, je gezin en je kindje centraal staan en dat we voortdurend werken aan verbetering van onze zorg. Daarnaast verplicht het certificaat ons elk jaar om onze kwaliteit te onderzoeken en te blijven verbeteren. Eén keer per jaar krijgen we een beoordeling of wij het HKZ-certificaat mogen houden. 

Klantgericht en flexibel

Elke vier jaar meet Baby Friendly Nederland of wij nog voldoen aan de normen voor het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. In mei 2017 is het certificaat opnieuw toegekend. 

Over de SBB erkend leerbedrijf erkenning

Onze organisatie voldoet aan de eisen die SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) aan een leerbedrijf stelt en daarom mogen wij studenten opleiden tot verzorgende niveau 3 en praktijkopleider niveau 4. Ook zijn we onderdeel van een convenant met de ROC’s (Regionale Opleidingscentra) in ons werkgebied waarmee we de kraamzorg ‘richting’ verzorgen. Binnen Isis Kraamzorg zijn dan ook altijd studenten in opleiding tot kraamverzorgende. Op die manier investeren we vast in de kwaliteit van onze toekomstige medewerkers.