Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Wij zoeken jou-Kom je met ons speeddaten?

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als kraamverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom op ons kantoor in Groningen met ons SPEEDDATEN OP DONDERDAG 28 OKTOBER TUSSEN 9.00 EN 14.00 UUR om kennis te maken met ons én ons boeiende vak. Ben je een ervaren kraamverzorgende, denk je aan omscholing (minimale opleiding VMBO-niveau 3) of kom je net van school? In alle gevallen ben je bij ons van harte welkom. Geef je nu op voor de speeddates, laat je informeren en stel al je vragen! Wij zoeken kraamverzorgenden voor Kraamzorg het Groene Kruis, Isis Kraamzorg en BabythuisZorg.

Een baan als kraamverzorgende
Een baan als kraamverzorgende is bijzonder en afwisselend. Je komt in uiteenlopende gezinnen en zorgt in de kraamtijd voor moeder en baby. Je doet de controles, ondersteunt bij de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden, schakelt meer hulp in als dat nodig blijkt en betrekt de partner, broertjes en zusjes bij de verzorging. En helemaal bijzonder: soms ben je aanwezig bij de bevalling! Kortom: een mooi en bijzonder beroep waarover wij je graag meer vertellen.

BBL traject
In februari 2022 starten wij weer met een BBL traject. De werving hiervan loopt tot en met 31 oktober aanstaande. Je kunt alvast solliciteren. Toch eerst speeddaten? Dan kun je tijdens de speeddates uiteraard al je vragen stellen over dit werken en leren traject en dan kun je nog tot en met 31 oktober reageren.

BabythuisZorg
Daarnaast willen we je graag informeren over BabythuisZorg, uniek in Nederland waarbij we ook na de kraamtijd de allerbeste zorg in gezinnen kunnen bieden die dit nodig hebben. Wij zoeken medewerkers BabythuisZorg. Als medewerker BabythuisZorg bied je tijdelijke ondersteuning in kwetsbare gezinnen waar volledige zelfredzaamheid na de kraamtijd om wat voor reden dan ook nog niet haalbaar is. Benieuwd wat BabythuisZorg is? Neem dan een kijkje op onze website: www.babythuiszorg.nl.

Opgeven voor de speeddates
Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op voor onze fysieke speeddates op donderdag 28 oktober. In een uur tijd vertellen we jou wie wij zijn en waar we mee bezig zijn. In dat uur tijd heb je een gesprek met een kraamverzorgende die ook BabythuisZorg geeft en een praktijkopleider die je meer verteld over (om)scholing, waaronder BBL. Tevens komt een manager aan het woord om te vertellen hoe er in teams wordt gewerkt.  Ook kom je te weten wie wij zijn als werkgever en welke arbeidsvoorwaarden we bieden. Natuurlijk horen we ook graag wat jouw wensen en ambities zijn en is er ruimte voor jouw vragen.

Je kunt je opgeven door (uiterlijk 20 oktober) een mail te sturen naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl. Graag ontvangen we hierbij ook je CV. De speeddates zijn vanaf 9.00 uur tot 14.00 uur. Bij je aanmelding gaan we er vanuit dat je de gehele tijd beschikbaar bent tenzij je dat in je mail aangeeft. Vervolgens krijg je een mail met de uitnodiging. Wacht niet te lang met opgeven want er is beperkt plek.

Eén van je collega’s
Onze collega Femmy is via een eerdere speeddate bij ons terecht gekomen. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Op Zorgpleinnoord vertelt zij vol enthousiasme en passie over haar werk bij ons! https://www.zorgpleinnoord.nl/film/femmy-kraamverzorgende

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt