Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraambank blij met overgebleven babyspullen vrijmarkt

Sta je tijdens Koningsdag op de vrijmarkt met babyspullen? En heb je aan het eind van de dag spullen over? Dan kun je de Kraambank van Isis Kraamzorg hier blij mee maken. De Kraambank zamelt babyspullen in en geeft deze door aan gezinnen die het nodig hebben. Er zit een Kraambank in Groningen en in Heerenveen.

De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat er in toenemende mate (aanstaande) ouders en gezinnen zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze (aanstaande) ouders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Blij met alle spullen die in goede staat zijn
De Kraambank is blij met alle babyspullen (geen speelgoed en knuffels) die overgebleven en in goede staat zijn. Je kunt de spullen tijdens kantoortijden brengen bij de Kraambank Groningen aan de Queridolaan 5. Voor Heerenveen wordt gevraagd om eerst even een afspraak te maken door te bellen met 0513-727042. De spullen kunnen worden gebracht bij de K.R. Poststraat 131 in Heerenveen.

Gebruik maken van de Kraambank?
Misschien is de Kraambank ook iets voor jou. Praat er dan over met je verloskundige, gyneacoloog of intaker van Isis Kraamzorg. Zij weten precies wat je nodig hebt voor je baby en kunnen contact met de Kraambank opnemen als de Kraambank je kan helpen. De Kraambank is dus niet open voor iedereen, maar alleen voor (aanstaande) ouders die zijn aangemeld.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt