Nieuws

07-12-2017
Isis Kraamzorg en Kraamzorg Het Groene Kruis starten met Matchmaker Zorg

Vanaf 1 januari 2018 starten Isis Kraamzorg en Kraamzorg Het Groene Kruis als eerste kraamzorgorganisaties in het noorden met de Matchmaker Zorg. Met dit innovatieve programma kunnen klanten en kraamverzorgenden aan elkaar worden gekoppeld op basis van voorkeuren, wensen en behoeften.

Om de eerste periode na de bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de kraamverzorgende goed bij de klant past. Om dat te realiseren zetten Isis Kraamzorg en Kraamzorg Het Groene Kruis de Matchmaker Zorg in: een programma waarmee de best mogelijke match tussen (aanstaande) ouders en kraamverzorgenden kan worden gerealiseerd.

Kwaliteit
Vooral in de zorg is de persoonlijke relatie erg belangrijk. Wanneer (aanstaande) ouders kraamzorg nodig hebben, willen zij graag een goede relatie met de kraamverzorgende. Matchmaker Zorg streeft naar de ideale relatie tussen (aanstaande) ouders en kraamverzorgenden. Dat is niet alleen prettig voor de klant maar ook medewerkers beleven meer plezier aan hun werk als zij worden ingezet op hun interesses, persoonlijkheid en talenten. Daarmee draagt de Matchmaker Zorg bij aan de kwaliteit van de kraamzorg van beide kraamzorgorganisaties.

Hoe werkt het?
De klant vult op de computer of tablet haar persoonlijke wensen in. Deze wensen worden naast de gegevens en voorkeuren van de kraamverzorgenden gelegd waarna de beste match van klant en kraamverzorgende wordt gezocht.21 december 2017
Lees meer »
Prenatale voorlichting gemeenten Ooststellingwerf en Weststellingwerf

Data 2018 bekend!

7 december 2017
Lees meer »
Isis Kraamzorg en Kraamzorg Het Groene Kruis starten met Matchmaker Zorg

Vanaf 1 januari 2018 starten Isis Kraamzorg en Kraamzorg Het Groene Kruis als eerste kraamzorgorganisaties...

28 november 2017
Lees meer »
Isis Kraamzorg aanwezig tijdens de Ladies Day & Night Groningen op 1 december

Bezoek op vrijdag 1 december 2017 in Groningen “De Grote Ladies Day & Night”. isis...