Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

 

Leerlingen van het Alfa-college beginnen een inzamelingsactie voor de Kraambank. Ze doen dat in het kader van hun opleiding verzorgende IG. Voor de lessen kraamzorg is de inzameling een afsluitende opdracht. De leerlingen strijden in groepjes voor de meeste punten/kilo’s. Half april is bekend welk groepje de meeste spullen heeft verzameld. De Kraambank is erg blij met dit initiatief van het Alfa-college.

 

Steuntje in de rug

Isis Kraamzorg kwam destijds met het initiatief voor de Kraambank omdat er helaas steeds meer aanstaande moeders en gezinnen zijn die financieel wel een steun(tje) in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze moeders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank van Isis Kraamzorg. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Babyspullen brengen
De Kraambank beschikt over een mooie collectie. Van babykleertjes (tot en met maat 68) en kinderwagens, tot aan badjes, luiers, beddengoed en kraampakketten. Iedereen die babyspullen wil doneren aan de Kraambank kan tijdens kantooruren terecht aan de Queridolaan 5 in Groningen of aan de K.R. Poststraat 131 in Heerenveen. Alle babyartikelen (behalve speelgoed) zijn welkom, mits schoon en in goede staat.

De Kraambank heeft het en geeft het!

 

 

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt