Klant-werft-klant-actie

Laat jouw vriendinnen, familie en kennissen ook de kraamzorg van ons ervaren en ontvang een bedrag van € 50,-!

Dat je tevreden bent over onze kraamzorg en daarom bekenden naar ons doorstuurt die ook kiezen voor onze kraamzorg, is wat ons betreft een beloning waard! Daarom ontvang je bij elke klant die je aandraagt en kraamzorg afsluit een bedrag van € 50,- op je rekening gestort.

Spelregels:

  • Je hebt zelf al kraamzorg gehad bij Isis Kraamzorg in de periode vanaf 1 februari 2016 of bent nu ingeschreven voor kraamzorg bij Isis Kraamzorg.
  • De actie geldt niet als de klant die je aandraagt al bij ons is ingeschreven of als je de klant hebt aangedragen voordat de actie op 1 juni is gestart.
  • Je kunt onbeperkt deelnemen. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen.
  • Wanneer je nog vragen hebt over deze actie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: 0513-727042.

  • Jouw gegevens
  • Klant aandragen

Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0513 – 727042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl

Een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie