Zwanger in Zwolle

Isis Kraamzorg, ook bij jou in Zwolle!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie kindje. Dit zijn unieke en mooie momenten in je leven. Dan wil je zorg die goed voelt en dichtbij is! Ben je op zoek naar een kraamverzorgende bij jou in de buurt die jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Isis Kraamzorg is namelijk ook werkzaam bij jou in Zwolle en omgeving. Wij proberen jouw woonplaats en jouw verloskundigenpraktijk zo goed mogelijk te matchen met het vaste team van kraamverzorgenden van jouw verloskundigenpraktijk. Isis Kraamzorg: voor een mooie en ontspannen start voor jou, je baby en je gezin! 

Team Zwolle

Team Zwolle van Isis Kraamzorg staat onder andere voor je klaar in deze plaatsen: 
Zwolle, Staphorst, Hasselt, Steenwijk, Giethoorn, Zwartsluis, Hardenberg, Ommen en Dalfsen.

Wil je zeker weten of Isis ook werkzaam is bij jou in de buurt? Je kunt dit checken door je postcode hiernaast in te vullen.

Postcode check

Voer jouw postcode in en controleer of Isis Kraamzorg zorg biedt in jouw regio

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Een warme en fijne start als ouders, met de liefdevolle hulp van een kraamverzorgende die in of in de buurt van Zwolle woont? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en ontvang ons welkomstcadeau. Benieuwd naar ervaringen van andere ouders met Isis Kraamzorg? Deze hebben we voor je op een rijtje gezet.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Ook tijdens je zwangerschap staan wij voor je klaar!

Ook tijdens je zwangerschap staat Isis Kraamzorg al voor je klaar. Om je te helpen met alle praktische zaken om je kindje een warm welkom te kunnen geven. Tijdens het intakegesprek spreken we allerlei praktische zaken met je door zoals verwachtingen en aantal uren kraamzorg en kun je alle vragen die je hebt aan ons stellen. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen waarin onderwerpen als onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen aan de orde komen! Telefonisch of via de mail kun je ons uiteraard ook altijd bereiken.

Wij helpen je graag!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Zwolle en omgeving. De vele kleuren in het logo van Isis Kraamzorg verwijzen naar onze manier van werken: vrolijk en vol energie!