1-3 maanden zwanger

Hoera, je bent zwanger! Je baby is al volop in ontwikkeling. Op de echo maak je voor het eerst kennis met jullie kindje.
Je kunt nu kraamzorg van Isis Kraamzorg aanvragen.

Er gebeurt van alles in je lichaam

In deze fase van je zwangerschap gebeurt er van alles in je lichaam, maar dat is nog niet direct zichtbaar voor de buitenwereld. Als je drie maanden zwanger bent, is je baby ongeveer 6,5 cm lang. Alle belangrijke organen zitten dan al op hun plaats. Dankzij mini-spiertjes kan je baby steeds beter bewegen. Misschien krijg je door een veranderde hormoonhuishouding last van zwangerschapskwaaltjes. Na ongeveer elf weken bereiken die kwaaltjes hun hoogtepunt, daarna nemen ze meestal snel af.

Kraamzorg aanvragen

Als je twee tot drie maanden zwanger bent, onderzoekt de verloskundige je en maakt ze waarschijnlijk een echo. Dit is de eerste kennismaking met jullie kindje. Spannend, maar tegelijkertijd heel bijzonder! Een moment dat je niet snel zult vergeten. We raden je aan om nu ook al kraamzorg aan te vragen. Dat lijkt misschien snel, maar hierdoor kun je alles goed voorbereiden. Vanaf nu kun je genieten van je kindje dat rustig en veilig in jouw buik groeit.

Kraamzorg bijkopen

Isis Kraamzorg begeleidt en adviseert jou en je partner tijdens je zwangerschap, de bevalling en je kraamtijd. Na de geboorte van jullie kindje is onze kraamverzorgende gemiddeld drie tot acht uur per dag bij jullie thuis om jou, jullie baby en het gezin te verzorgen. Uiteraard kun je meer zorguren bijkopen wanneer je dat nodig hebt. Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om jou en je gezin een fijne kraamtijd te geven. Jullie geluk staat bij ons altijd centraal!