Zwanger in stad Groningen

Isis Kraamzorg is dichtbij, ook bij jou in de stad Groningen!

Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de stad Groningen die jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Isis Kraamzorg werkt namelijk het liefst dichtbij haar kraamgezin. Wij proberen jouw woonplaats en de woonplaats van dekraamverzorgendezo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dat is prettig en vertrouwd voor jou en de kraamverzorgende. Isis Kraamzorg is dichtbij, ook in de stad Groningen. Voor een warme, ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Team Groningen binnen

Ons team van Groningen binnen werkt onder andere in: Centrum Groningen, Reitdiepwijk, Beijum, Helpman, Hoogkerk, Lewenborg, Oosterparkwijk, Oosterpoort, Oranjebuurt, Paddepoel, Rivierenbuurt, Selwerd, Vinkhuizen, Eelde en Roden.

Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw wijk? Check dit dan hiernaast met je postcode.

Postcode check

Voer jouw postcode in en controleer of Isis Kraamzorg zorg biedt in jouw regio

Welkom bij Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg geeft jullie als ouders een warme en liefdevolle start, met een kraamverzorgende als steun en toeverlaat die in of in de buurt van de stad Groningen woont. Schrijf je in voor onze kraamzorg en wij regelen de rest. Bovendien ontvang je een mooi cadeau om je welkom te heten. Benieuwd naar ervaringen van andere gezinnen met Isis Kraamzorg? Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Wij staan als voor je klaar tijdens je zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar. Dat begint al bij het intakegesprek. We komen dan bij je thuis om allerlei praktische zaken met je te bespreken zoals verwachtingen en aantal uren kraamzorg. Uiteraard is er tijdens de intake ook ruimte voor al jouw vragen. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen. Denk bijvoorbeeld aan voorlichtingen over veilig slapen en (borst)voeding. Uiteraard zijn we ook telefonisch en per e-mail te bereiken.

Wij helpen je graag!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg verwijst naar de naam van de moedergodin van de vruchtbaarheid en staat voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, met elkaar als collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in de stad Groningen. De vele kleuren in ons logo staan symbool voor energiek en vrolijk, onze manier van werken!