Schrijf je nu in bij Isis Kraamzorg

Leuk dat je voor Isis Kraamzorg kiest. Aanmelden voor onze kraamzorg duurt maar twee minuten.  Je aanmelding handelen wij vervolgens in de meeste gevallen samen met jouw zorgverzekeraar af, daar hoef je zelf niets voor te doen! Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Na de inschrijving ontvang je direct een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen (ook niet in de spambox), neem dan voor de zekerheid contact op met onze klantenservice via 0513 – 727042 (ook voor alle andere vragen).

Liefs(t), Isis

Welkom bij Isis Kraamzorg. Vul hieronder je gegevens in om de inschrijving te doorlopen. 


Leveringsvoorwaarden


Op alle verwerkingen van persoonsgegevens is ons privacyreglement van toepassing, lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, wie deze gegevens kan inzien en hoe lang wij deze bewaren.


Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
*
*
*
*
Verzekeringsgegevens
*
*
Bevallingsgegevens
Graag horen we hoe je bij ons terecht bent gekomen en waarom je hebt gekozen voor Isis Kraamzorg.


*

Schrijf je in voor Isis Kraamzorg en ontvang een prachtig wiegdekentje, aankleedkussenhoes (grijs of groen) of een organizer.

Model-, merk-, patroon- of kleurwijzigingen voorbehouden. Typ- en publicatiefouten voorbehouden. Onder voorbehoud van voldoende voorraad. Kleuren en dessins kunnen enigszins afwijken van de afbeelding. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder voorafgaande toestemming van derden.