Zwanger in de provincie Groningen

Zoek je de beste kraamzorg in de provincie Groningen? Zoek dan niet verder!

Tijdens je zwangerschap, je bevalling en de eerste dagen met jullie kindje wil je vertrouwde zorg, zorg die goed voelt. Isis Kraamzorg biedt deze zorg tijdens deze bijzondere momenten in je leven. Isis Kraamzorg is dichtbij, ook in de provincie Groningen. Woon je in Haren, Winsum, Zuidhorn, Hoogezand-Sappemeer of Delfzijl en ben je op zoek naar een kraamverzorgende die in jouw regio woont en je bijstaat tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg!

Team Groningen buiten

Ons team Groningen buiten staat voor je klaar in onder andere deze plaatsen: Appingedam, Bedum, Delfzijl, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Leek, Loppersum, Stadskanaal, Uithuizen, Usquert, Veendam, Winschoten, Winsum, Zoutkamp. 

Wil je zeker weten of wij ook kraamzorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan hiernaast de postcode check.

Postcode check

Voer jouw postcode in en controleer of Isis Kraamzorg zorg biedt in jouw regio

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Een warme en liefdevolle start als moeder en gezin? Schrijf je hier in voor Isis Kraamzorg en kies uit één van onze prachtige welkomstcadeaus. Lees de ervaringen van andere ouders met onze zorg en overtuig je: Isis Kraamzorg geeft de beste en fijnste kraamzorg bij jou in de buurt!

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Ook tijdens je zwangerschap zijn we er voor je

Al tijdens je zwangerschap moet je een heleboel regelen voordat de baby er straks is. Ook dan zijn wij er al voor je met voorlichtingen en inloopspreekuren in samenwerking met verloskundigen. In het intakegesprek nemen we alle praktische zaken en al jouw vragen met je door. Heb je nu al vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via e-mail.

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

De naam Isis is een verwijzing naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met jouw gezin, tussen collega’s en met ziekenhuizen, verloskundigen en huisartsen bij jou in de provincie Groningen. De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!