Zwanger in Drachten

Isis Kraamzorg, ook bij jou in Drachten!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie kindje. Dit zijn unieke en mooie momenten in je leven. Dan wil je zorg die goed voelt en dichtbij is! Isis Kraamzorg is ook werkzaam bij jou in Drachten. Wij proberen onze kraamverzorgende af te stemmen op jouw woonplaats en verloskundige. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de buurt die er voor je is en je begeleidt tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Voor een mooie en ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Team Drachten binnen

Team Drachten binnen van Isis Kraamzorg werkt onder andere in deze plaatsen:
Bakkeveen, Boornbergum, Beetsterzwaag, Drachten. Gorredijk, Marum, Nijega, Opeinde, Olterterp, Selmien, Surhuisterveen, Ureterp.

Wil je zeker weten of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats? Je kunt dit checken door hiernaast je postcode in te vullen.

Postcode check

Voer jouw postcode in en controleer of Isis Kraamzorg zorg biedt in jouw regio

Welkom bij de liefste!

Wil je een warme en fijne start als ouders, met de liefdevolle hulp van een kraamverzorgende die in Drachten woont? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en ontvang ons welkomstcadeau. Benieuwd naar ervaringen van andere ouders met Isis Kraamzorg? Lees de verhalen van de gezinnen en overtuig jezelf dat de keuze voor Isis Kraamzorg de juiste is.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar!

Tijdens de zwangerschap moet je een heleboel regelen om je kindje een warm welkom te kunnen geven. Zwanger zijn en bevallen is een topprestatie. Ook tijdens je zwangerschap staan wij voor je klaar. Dit begint al met het intakegesprek waarin we allerlei praktische zaken met je bespreken zoals verwachtingen en aantal uren kraamzorg. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen. Tijdens deze voorlichtingen komen o.a. onderwerpen als veilig slapen en (borst)voeding aan de orde! Wil je rechtstreeks contact met ons opnemen? Dat kan, telefonisch of via mail.

Wij helpen je graag!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. De vele kleuren in ons logo staan voor onze manier van werken: vol energie en vrolijk! Wij staan voor een vruchtbare samenwerking met jou, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Drachten en omgeving.