Ondersteuning borstvoeding in corona tijd

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een borstvoedingvoorlichting bij te wonen. Uit onderzoek is bekend dat een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding bijdraagt aan een goede start en langdurig voeden, net zo lang als jij en je baby dit willen. We vinden het belangrijk om je van de juiste informatie te kunnen voorzien, en hebben daarom een presentatie gemaakt over het op gang brengen van borstvoeding tijdens de kraamperiode en het op gang houden van borstvoeding nadat de kraamperiode is afgesloten.

Wil je deze presentatie ontvangen of heb je vragen over borstvoeding? Neem dan contact op met onze gediplomeerde borstvoedingscoach van de afdeling klantenservice, telefonisch bereikbaar op nummer 0513-727042 of mail naar klantenservice@isiskraamzorg.nl. Onze borstvoedingscoach staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om de presentatie te mailen. Zijn je vragen specifieker of wil je graag lactatiekundige begeleiding, ook dan kun je op bovenstaande wijze contact met ons opnemen.

Lactatiekundige begeleiding.

Wanneer je onzeker bent of problemen ervaart bij het geven van borstvoeding kun je terecht bij één van onze lactatiekundigen. De begeleiding start op jouw verzoek in de zwangerschap, kraamtijd of na de kraamtijd. Deze begeleiding kan bestaan uit een eenmalig telefonisch consult of een beeldondersteund telefonisch consult. Bij een beeldondersteund telefonisch consult bestaat de mogelijkheid om naast telefonisch contact gebruik te maken van beeldbellen, foto`s of filmpjes. Aansluitend heb je de mogelijkheid om op eigen initiatief tot en met 12 weken na de bevalling telefonisch of per mail terug te kunnen vallen op de lactatiekundige.

Vergoeding van je zorgverzekeraar

Lactatiekundige begeleiding wordt  door veel zorgverzekeraars vergoed via de aanvullende verzekering. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor vergoeding van lactatiekundige begeleiding. Onze lactatiekundigen zijn allemaal gecertificeerd door de International Board of Lactation Consultant Examinors. Zij mogen daarom de titel IBCLC dragen en zijn lid van de NVL (Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen).

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt