Workshop kinderEHBO

Op woensdag 27 november organiseren Isis Kraamzorg en Kids First een workshop kinder EHBO op de locatie van Kids First in Mantgum, Om’e Terp 23. De workshop is van 19.30-22.00 uur. Je bent van harte welkom om mee te komen doen.

In 1 avond leer je alles over kinderongevallen. Bijvoorbeeld bij welke verwondingen je naar de EHBO moet gaan en wat je zelf kunt behandelen. Maar ook leer je alles over verslikking en verstikking, pleisterplakken, brandwonden, botbreuken en vergiftigingen. Een erkende instructeur van Live-AED geeft de workshop.

De avond is interactief, je krijgt informatie maar je gaat ook zelf aan de slag en oefent veel. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor je eigen vragen. Let op: omdat het om een workshop gaat en niet om een complete cursus, komt het onderwerp reanimatie niet aan bod.

Kosten
Je betaalt €32,- voor deelname. Je ontvangt hiervoor een factuur**. Het gaat om een workshop, dus je ontvangt geen officieel certificaat.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Je kunt ook bellen met onze klantenservice. Zij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op 0513-727042. We behandelen de aanmeldingen voor de workshop op volgorde van binnenkomst.

** Let op: als je meerdere personen opgeeft, ontvang jij de factuur voor de opgegeven personen. Als je dat niet wilt, moet je iedereen apart laten opgeven.

Inschrijven

Workshop kinder EHBO

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt